Dette velsmagende wienerbrød
er fyldt med feta og kogt spinat. Det smukke gitter på toppen er let at lave -
følg bare opskriften, og du vil også ligne en bageproff.
5 min forberedelse. 20
min kogetid. 2 portioner
# Ingredienser
2 tsk olie
¼ løg, finthakket
80 g frossen spinat, optøet, overskydende vand presset ud
1 ark frossen butterdej, lige optøet
200 g dansk feta, halveret vandret
1 æggeblomme, let pisket
Citronbåde, til servering (valgfrit)
* Tilberedning
Varm olien op i en lille stegepande ved middelhøj varme.
Tilsæt løg og steg under omrøring i 4-5 min eller indtil de
er gyldne.
Tilsæt spinaten og kog under omrøring i 30 sekunder eller
indtil det er blandet. Fjern fra varmen. Stil til side til
afkøling.
Læg dejen på et stort skærebræt. Læg fetaen i midten.
Top med løgblanding.
Skær dejen diagonalt i 2 cm brede strimler langs fyldets
lange sider.
Fold de korte ender ind.
Fold 1 strimmel wienerbrød over fyldet, og fold derefter
en anden strimmel ind fra den modsatte side, lidt
overlappende.
Fortsæt med at skifte strimlerne over fyldet, indtil de er
helt lukket.
Kassér overskydende wienerbrød eller gem til anden brug.
Kom i en airfryer og pensl med æg.
Kog ved 180 °C i 15 min eller indtil de er sprøde og gyldne.
Skær i skiver. Server evt med citronbåde.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------