Tilbered spiddene med okse, lamme- eller svinekød - det du
bedst kan lide.
Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 10 min. Ikke fryse-egnede. 2
personer. Er du alene så halver portionen.
#
250 g hakket kød fx okse
1 løg (groftrevet)
1 fed hvidløg (knust)
2 spsk persille
1 spsk hakket mynte
¼ tsk spidskommen (stødt)
¼ tsk koriander (stødt)
salt og peber
1 spsk olie
Tilbehør:
2 naan eller pitabrød, grøn salat, tomater, agurk, yoghurt
*
Rør kødet sammen med løg og krydderier og form det til 4
aflange pølser.
Træk dem på spid og pensl med olie.
Steg dem på en varm grill eller grillpande i 8-10 min.
Vend dem nogle gange undervejs.
Server med blandet salat, lune naan eller pitabrød og
yoghurt rørt sammen med lidt knust hvidløg og hakket mynte.
TIPS: Brødene kan også bages i en varm grill med låg.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin