1 kg kogte kolde kartofler i små tern
200 g broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
225 g champignoner i skiver
3 grofthakkede løg (ca. 200 g)
50 g smør i mindre stykker
11/2 tsk groft salt
friskkværnet peber
4 æg (str. stor)
Tilbehør:
240 g groft brød
engelsk sauce
tomatketchup
Læg kartoffeltern, broccoli, de øvrige grønsager, smør, salt og peber i et ovnfast fad (ca. 6 x 22 x 27 cm).
Bag grønsagerne midt i ovnen ca. ½ time ved 250°C.
Vend rundt i blandingen et par gange.
(Obs! skru nu ned til 225°C.)
Tag fadet ud af ovnen.
Lav 4 "reder" i grønsagsblandingen og slå forsigtigt et æg ud i hver.
Bag retten færdig midt i ovnen ca. 6 min. ved 225°C - æggehviderne skal være stivnede.
Ikke fryseegnet