Logo

Spaghettisquash med grønsagssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl hakket løg
2 ½ dl hakket bladselleri
2 ½ dl hakket grøn peber
1 lille reven gulerod
1 fed presset hvidløg
700 g flåede hakkede tomater
2 spsk tomatpure
1 laurbærblad
salt, peber, oregano og basilikum efter smag
3 spsk olivenolie
2 ½ dl hakkede grønne eller gule squash
parmesanost
 
Alle ingredienserne, undtagen de to sidste, kommes i en gryde og svitses.
Der lægges låg på gryden, og saucen simrer i 45 minutter.
Den revne squash tilsættes, og saucen simrer endnu 15 minutter.
Der smages til, og saucen serveres over spaghettisquash.
Revet parmesanost drysses på til sidst.
Der kan evt. tilsættes svitsede champignon til saucen lige inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.243 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her