Logo

Spaghetti med ost og bacontern

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

spaghetti
200 g bacontern
100 g revet ost
friskkværnet peber

 
Kog spaghettierne som anvist på pakken.
Kort inden spaghettien er færdigkogt hældes baconternene på panden og steges ved god varme, det er ikke nødvendigt med fedtstof på panden.
Spaghettien anrettes på tallerkener, revet ost drysses over, bacontern fordeles herover og til sidst kværnes peber over retten.
Server straks.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.593 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her