Logo

Spaghetti aglio olio

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Smager godt sammen med rucolasalat, italiensk hvidvin, italiensk brød. Supernemt og hurtigt til 4 spontant sultne:

500 g spaghetti
4 fed hvidløg
5 spsk olivenolie
salt og peber fra kværn

Kog 5 l vand i en stor gryde med 2 spsk salt, hæld spaghettien i og lad den koge i en gryde til den er al dente (smag på den)
Pil hvidløgene og skær dem i fine skiver.
Varm olivenolien langsomt i en stor pande.
Steg hvidløgene blidt i den varme olie - de må ikke brune.
Hæld spaghettien over i en sigte og lad den dryppe af.
Hæld den så over til hvidløgene på panden og vend den godt rundt i olien.
Krydr med salt og peber.
kj pr. portion: 2200

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.767 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her