Logo

Skinkeinderlår med ostesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skinkeinderlår med ostesauce

10 g smør

1 skinkeinderlår (ca. 550 g)

½ tsk groft salt

¼ tsk citronpeber

½ liter mild ostesauce 8%, fx Kelda® simply cheese

½ dl kapers uden lage

¼ tsk citronpeber

400 g cherrytomater

¼ tsk groft salt

Tilbehør:

400 g tørret pasta, fx spaghetti

200 g slikærter

100 g mozzarella eller PastaOst

 

Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun kødet på alle sider ca 3 min. i alt).

Læg det i en lille bradepande (ca. 4 x 18 x 25 cm) og drys med salt og citronpeber.

Steg kødet midt i ovnen i ca. 10 min. Tag bradepanden ud af ovnen.

Hæld ostesauce, kapers og citronpeber omkring kødet og rør lidt rundt.

Læg cherrytomaterne i et lille ovnfast fad og drys med salt.

Sæt begge fade i ovnen og steg til kødet er færdigt, ca. 40 min. ved 175°C. Tag kødet ud og mål med et stegetermometer kødets centrumstemperatur. Den skal være ca. 65°C.

 

Ved serveringen: Skær kødet i skiver og læg dem lagvis med friskkogt spaghetti og slikærter i et stort serveringsfad.

Fordel de stegte cherrytomater med væde over retten.

Rør saucen sammen og hæld den i en varm skål.

Server straks sammen med den revne ost.

 

Tips: Slikærter kan erstattes af haricots verts eller sukkerærter.

Fryseegnet: Nej.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her