700 g helt afpudset skinkeinderlår
1 stykke fedtnet der passer til kødet
1 lille håndfuld persille
1 kvist rosmarin
3 blade salvie
1 lime
1 delt løg
1 ½ dl fløde
Hak, persille, rosmarin og salvie. Riv limeskallen fint og bland den med krydderurterne.
Bred fedtnettet ud på et bræt.
Klap krydderiblandingen ind i kødet, læg det på fedtnettet og krydr med salt og peber.
Pak nettet om kødet, så det er helt dækket og brun det på alle sider i en gryde uden tilsætning af fedtstof.
Dæmp varmen og kom 1 ½ dl vand og løg ved.
Lad kødet snurre lige netop mørt under låg på 35-40 min., prøv evt. med et stegetermometer, det skal vise 65º.
Tag kødet op og lad det hvile indpakket i alufolie i 20 min.
Tag løget op af skyen, tilsæt fløde og kog det igennem.
Smag til med salt og peber.
Skær kødet i tynde skiver og servér det med kartofler og årstidens grønsager.