Logo

Skinkefad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skinkefad

 

Skinke er nemt. Skinkefadet tager kun et kvarter at lave.

Til 4 personer Tilberedningstid: 15 min.


#

250 g friske champignons

50 g smør

12 små eller 8 store skiver skinke

1 portion hvid sauce

rødvin

1 spsk tomatpuré

persille

*

1. Rens de friske champignon og svits dem i smør på en pande i 5 min.

Læg dem i et ovnfast fad.

2. Rul skinkeskiverne sammen og læg dem over svampene.

3. Pisk saucen op med væde efter anvisningen - væden skal være rødvin tilsat 1 spsk tomatpuré.

Lad det koge op og hæld derefter saucen over skinken i fadet.

4. Stil fadet i en varm ovn (200 °C) i ca. 10 min, til retten er varm.

5. Drys med hakket persille ved serveringen.

Server løse ris/brød til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.910 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her