Logo

Skinke- og ingefærgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk olivenolie
250 g champignon
400 g skinkekød i tern
½ dl vand
1 ½ spsk frisk ingefær - finthakket
1 spsk honning
1 tsk salt
friskkværnet peber
3 dl sauce naturel
1 bundt forårsløg

Rens og halver champignonerne og steg dem ved kraftig varme i 1 spsk olivenolie 3-5 minutter. - Tag dem op af gryden og læg dem til side.
Sauter kødet til det er gyldent i 1 spsk olie.
Tilsæt vand, finthakket ingefær, honning og salt, og lad kødet simre ved svag varme i 35 minutter.
Kog risene som angivet på emballagen.
Skær forårsløg i skiver og hak pistacienødderne.
Tilsæt sauce naturel, champignon og forårsløg og kog retten igennem i ca. 2 minutter.
Smag til med salt og peber.
Server gryderetten med de kogte ris og drys med pistacienødderne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.531 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her