Logo

Skindstegt hvilling med bønneprovincial

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g hvillingfilet med skind
4 skiver bacon
1 stk skalotteløg
100 g grønne bønner friske
1 stk endivie salat/endviesalat
1 fed hvidløg
½ peberfrugt (rød)
salt og peber
olivenolie

Krydr hvillingefileterne med salt og lidt peber (eller andre krydderurter efter behag) og stil dem køligt i 20 min. inden tilberedning.

Dette giver en mere fast kødstruktur og bringer mere smag frem i fisken.

Begynd med Bønneprovincial:
Bacon, løg og evt. lidt hvidløg skæres i tern og svitses i lidt olie ved svag varme.

Tilsæt de grønne bønner, der er flækket og halveret, tynde strimler af peberfrugten og til sidst endivie salaten, der er skåret i stave.

Svits det hele i ca. 5 min. afhængig af hvor meget bid man vil have i grønsagerne.

Hvillingfilet:
Skindsiden ridses med en skarp kniv.

Man undgår af fileten buer på midten under stegning og man opnår derfor en mere sprød skindside.

Steges i lidt olie på en varm pande i ca. 2 min.

Steges kun på skindsiden.

Tag fileterne af blusset og lad dem hvile i yderligere 2 min. inden servering.

Server retten med små ovnbagt kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.049 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her