Logo

Skibberlabskovs i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 g smør
2 stk laurbærblade
2 tsk salt
1 tsk groftkværnet peber

500 g skinkekød i tern
850 g melede kartofler, skrællede i tern
150 g hakket lør
5 dl vand

Skær kartofler og løg i tern på ca. 1 x 1 cm, kødet i tern på ca. 2 x 2 cm.
Kom smør i en fladbundet skål, der kan rumme hele retten.
Dæk med låg eller mikrofilm.
Mikrobølg ved 600 Watt i 1 min.
Tilsæt kødet og vend det rundt i smørret.
Tilsæt løg, peber, salt, laurbærblade og vand.
Rør rundt og dæk med låg.
Mikrobølg ved 900 Watt mikrobølger i 6 min. Rør rundt.
Læg kartoflerne over kødet uden at røre rundt.
Dæk med låg eller mikrofilm.
Mikrobølg ved 900 Watt i 12 min. og dernæst ved 600 Watt mikrobølger i 30 min. efterfulgt af 5 min. hviletid.

Mærk efter om kartoflerne er møre, rør rundt og mas kartoflerne til mos med en gaffel.

Tilsæt eventuelt lidt mere vand hvis retten er for tør.

Smag til med salt og peber.

Ved servering drysses med fintklippet purløg, og der serveres koldt smør, syltede rødbeder og groft rugbrød til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.498 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her