En rigtig singleret: Sesamkylling med spinat. Den kan spises
til brunch, altså den udvidede morgenmad, vi typisk spiser i weekenden, men den
kan også repræsentere frokosten. Anvend kyllinge-inderfilet, der er kyllingens
mørbrad. Lækker udskæring.
Servering til 1 personer. 20 min.
# Ingredienser
50 g babyspinat
5 kyllinge-inderfileter
1 æg
3 spsk sesamfrø, lyse
havsalt og friskkværnet sort peber
2 dl olie, neutral
1 citron
sød chilisauce
*
Sådan gør du
1. Gør inderfileterne i stand – fjern den lille sene og dup
kødet tørt.
Varm olien op på en stor pande.
2. Pisk æg med en gaffel.
Bland sesamfrø med lidt salt.
Vend først kyllingen i æg, derefter i sesamfrø.
3. Dybsteg kyllingen til den er gylden.
Læg kyllingestykkerne på fedtsugende papir.
4. Skær citronen i halve.
5. Anret spinaten med kyllingen og citron og chilisauce ved
siden af.
Energifor./ pers 315 kcal. Protein 14 g. Kulhydrater 3 g. Fedt
7 g. Fedtenergi 49 %