Logo

Sesamkylling på spinat med citron og sød chilisauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sesamkylling på spinat med citron og sød chilisauce

 

En rigtig singleret: Sesamkylling med spinat. Den kan spises til brunch, altså den udvidede morgenmad, vi typisk spiser i weekenden, men den kan også repræsentere frokosten. Anvend kyllinge-inderfilet, der er kyllingens mørbrad. Lækker udskæring.

Servering til 1 personer. 20 min.

 

# Ingredienser

50 g babyspinat

5 kyllinge-inderfileter

1 æg

3 spsk sesamfrø, lyse

havsalt og friskkværnet sort peber

2 dl olie, neutral

1 citron

sød chilisauce

*

Sådan gør du

1. Gør inderfileterne i stand – fjern den lille sene og dup kødet tørt.

Varm olien op på en stor pande.

2. Pisk æg med en gaffel.

Bland sesamfrø med lidt salt.

Vend først kyllingen i æg, derefter i sesamfrø.

3. Dybsteg kyllingen til den er gylden.

Læg kyllingestykkerne på fedtsugende papir.

4. Skær citronen i halve.

5. Anret spinaten med kyllingen og citron og chilisauce ved siden af.

 

Energifor./ pers 315 kcal. Protein 14 g. Kulhydrater 3 g. Fedt 7 g. Fedtenergi 49 %

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.020 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her