Saftig kylling i en cremet sennepssauce med hvidvin og fløde. .... Dejlig mild ret med kylling i lækker og cremet sauce med champignon og sukkerærter ...
#
2 kyllinger a godt 1 kg
8 skalotteløg
250 g champignon
3 spsk lys fransk sennep
2 spsk flydende kyllingebouillon
2 ½ dl piskefløde
2 dl hvidvin
2 ½ dl cremefraiche
salt og peber
evt. 2 dl kyllingebouillon
*
Kyllingerne halveres, skæres i kvarte stykker, og løst skind samt evt. fedt fjernes.
Kyllingestykkerne brunes i en dyb stegepande, krydres med salt og peber og lægges i en gryde.
I stegefedtet svitses løg og champignon og hældes over kyllingen sammen med sennep, piskefløde, vin, og cremefraiche.
Kan fortyndes med bouillon og evt. 1 dl vand.
Småsteger 30 minutter.
Serveres med kogte sukkerærter, små gulerødder, evt. kartofler.