250 g revet selleri
½ dl revet ost
1 fed knust hvidløg
1 dl rasp
1 stort æg
2 tsk oregano
1 knsp. chilipulver
1 bdt hakket persille
1 spsk olie
Sauté:
3 store røde bøftomater
3 store grønne bøftomater
1 spsk olivenolie
Lidt frisk krydderurt
Selleribøf:
Bland selleri, ost, hvidløg, æg, rasp og krydderurter samt 1 tsk salt.
Rør farsen godt, form 4 bøffer og steg dem gyldne i olien, 4 min. på
hver side.
Tomatsauté:
Skold og flå de røde tomater og skær tomatkød af begge slags tomater
i tern.
Kasser kerner og saft. Lad dem evt. dræne lidt i en sigte.
Varm olien i en dyb pande og sauter først de grønne tomater i ca. 5 min., tilsæt de røde og sauter yderligere 2-3 min.
Smag til med salt og peber og evt. en frisk krydderurt.
Server selleribøfferne med tomatsauté og båndpasta eller løse ris.