Logo

Sej i tomat-pesto-sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 frosne sejfilleter
1 aubergine
1 zucchini
1 ds hakkede tomater
1 løg
2 fed hvidløg
2-3 tsk grøn pesto
1 tsk balsamico
100 g feta
salt, peber
 
Fordel de frosne sejfilleter i bunden af et ovnfast fad.
Hak løg og hvidløg fint.
Auberginen skæres i ca. 1 cm tykke skiver og fordeles på fisken.
Svits løg og hvidløg i lidt olie i en gryde.
Tilsæt hakkede tomater, pesto, balsamico, salt og peber.
Lad saucen simre til den for en 'cremet' konsistens.
Zucchinien skæres i ca. ½ cm. tykke skiver på langs.
Fordel saucen over fisken og aubergineskiverne.
Pynt med de aflange zucchiniskiver og smuldret fetaost. retten bages på
den midterste rille i ovnen ved 180ºC i ca. 40 min.
Server med grøn salat og/eller pasta

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.171 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her