550 g svinemørbrad
170 g parmaskinke eller anden spegeskinke
1 bundt frisk salvie eller 2 tsk tørret
Smør/margarine til stegning
1 dl tør marsala eller hvidvin
3 dl okse- eller hønsebouillon
Saucejævner eller lidt majsstivelse udrørt med koldt vand
40 g smør
salt og peber
Tilbehør: pasta Eminente, fx. taglietelle
Afpuds mørbraden og dup den tør med køkkenrulle.
Skær den i 12 skiver og tryk dem flade med hånden.
Læg et stykke parmaskinke på hvert stykke og herpå 1 - 2 salvieblade.
Hold dem fast med tandstikkere. Tørret salvie drysses på.
Opvarm fedtstoffet på en pande og steg kødet ved jævn varme først 2 minutter med skinkesiden nedad og derpå 4 minutter på den anden side.
Tag kødet af panden og kom marsala på.
Kog halvdelen væk. Hæld bouillon på, saucen må ikke blive tyk.
Pisk smør i saucen, mens panden holdes væk fra varmen og smag til med salt og peber.