Logo

Søtunge i fad + Welsh rare bit

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Søtunge i fad + Welsh rare bit

Søtunge med champignon i fad

750 g søtungefileter

salt og peber

saft af 1 citron

smør eller margarine

1 løg eller forårsløg

250 g champignon

2 spsk persille eller grønt fra forårsløg, hakket

Tilbehør: Løse ris - se se Tillæg, grøn salat

*

Tryk søtungefileterne af i køkkenrulle, drys med salt og peber og dryp med citronsaft.

Smelt 3 spsk smør eller margarine i en gryde og tilsæt finhakket løg, halverede champignoner og grønt.

Rør et par minutter, men lad det ikke tage farve.

Bred halvdelen ud i ildfast fad og læg søtungefileterne taglagt herpå.

Dæk med resten af champignonblandingen og læg låg eller alufolie over.

Stil fadet ind i en 225°C varm ovn i 20-25 minutter og server retten med løse ris og salat.

Madopskrift billede

Welsh rare bit

150 g reven Emmentaler

1 dl pilsner

1½ tsk tørsennep

4 skiver ristet franskbrød

Tilbehør: reven ræddike eller radiser

*

Bland ost, pilsner og tørsennep i en lille gryde og rør, til osten er smeltet.

Server det omgående på ristede franskbrødsskiver og server ræddike eller radiser til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her