400 g kalkunbryst
2 spsk jomfru olivenolie
1 spsk karry
200 g broccoli
1 bundt porre med det grønne
1 spsk frisk ingefær
1 stort madæble
4 tsk Maizenamel
1 spsk sukker
½ tsk Collmans sennepspulver
1 spsk gurkemeje
2 dl æblejuice
Opvarm en wok ved kraftig varme. Svits karry med olien.
Kalkunbrystet skæres i mindre mundrette stykker og brunes ad to omgange i olien.
Broccolien skylles og deles i små buketter.
Stokken skæres af og det pæneste snittes i små stave.
Porren renses og skæres i fine strimler.
Ingefæren skrælles og skæres i små tern.
Æblet skrælles og skæres i små både.
Maizena opløses i æblejuicen, sukker, sennep og gurkemeje og kommes ned i wokken til det brunede kød.
Der røres konstant rundt indtil det er blevet mere tykt.
Broccoli, porre, ingefær og æblet kommes i.
Tilsæt evt. mere vand eller æblejuice hvis retten bliver for tyk.
Gryderetten koges færdig under låg ca. 10 minutter.
Serveres med ris kogt med 2 tsk gurkemeje og små skåle med fx. majs, sherrytomater, rosiner, kokosmel, syltede hvidløg, mango chutney og grønne ærter.