Logo

Rigatoni med nøddesmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nøddebrunt, smeltet smør, som derfor hedder nøddesmør, er et herligt krydderi til vinterretter. Prøv bare her ...

Nøddebrunt, smeltet smør, som derfor hedder nøddesmør, er et herligt krydderi til vinterretter. Prøv bare her ...

 

2 tomater

50 g rucola

250 g Rigatoni / pastarør

50 g smør

2 spsk hvid balsamico (eller hvidvinseddike)

friskkværnet peber

reven parmesan

 

Tomater skæres i kvarter, udkernes og hakkes.

Rucola skylles og slynges tør.

Rigatoni / pastarør koges efter anvisningen på pakningen.

3 minutter før kogetiden er forbi smeltes 50 g smør i en pande, som brunes ved middel varme.

Tomaterne tilsættes.

Spæd med 2 spsk hvid balsamico og drys peber i med rund hånd.

Hæld vandet fra pastaen, vend den sammen med rucolaen i tomatsmørret og drys reven parmesan over.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.648 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her