Logo

Røget oksekød med svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g røget kogt oksekød i tynde skiver
125 g markchampignoner
2 spsk citronsaft
1 bundt skivede radiser
fine salatblade
lidt høvlet parmesan eller anden hård ost
4-5 spsk olivenolie
groftkværnet peber

Anret de tynde skiver oksekød på et serveringsfad.
Fordel skivede champignoner over og dryp straks med citronsaft.
Læg radiseskiver, salatblade og høvlet ost på og dryp olien på.
Drys lidt groftkværnet peber over.
Server anretningen straks med godt brød til – dejligt som foret eller frokostret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.858 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her