Logo

Røget medister i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 porrer
salt
500 g røget medister
lidt margarine til stegning
2 dl piskefløde
1 ½ dl tomatketchup
2 finthakkede løg

Skær porrerne i 5 cm lange stykker og kog dem knapt møre i letsaltet vand (eller i mikroovnen).
Lad dem dryppe godt af og læg dem i et smurt, ovnfast fad.
Flå medisterpølsen og skær den i skiver.
Rist disse i margarinen og hæld dem i fadet.
Bland piskefløde, tomatketchup og løg og hæld det over.
Sæt fadet i ovnen ved 250ºC i ca. 20 min.
Serveres med kogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.295 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her