4 couverter
600 g røget lammekølle
2 dl rødvinseddike
300 g rødløg
100 g akacie-honning
½ stk agurk
10 g rosenpeber
200 g sukker
3l0 g alm. eddike
150 g rasp
300 g past. æggehvide
70 g feta skiver
Lidt frissée-salat.
Der koges en lage til rødløgene af rødvin, akasie-honning, rødvinseddike, salt og hvid peber.
Det hældes over løgene og de skal trække i ca. 2 timer på køl.
Agurkerne skal befries for kerner, skæres i skiver og kommes i en lage
af sukker og eddike, som er kogt ind og som er kold og der kommes
rosenpeber også i og trække i ca. 1 ½ time.
Fetaen vendes i æggehvider og rasp 3 gange.
Der skæres tynde skiver af lammekøllen og de foldes til roser.
Fetaen steges i frituren og så skal der anrettes.