400 g kyllingebryst uden skind
1 spsk olie
200 g løg
300 g gulerødder
100 g bladselleri
100 g grøn peberfrugt
250 g champignon
150 g bønnespirer
400 g hvidkål
4 spsk soya
2 fed hvidløg
2 tsk fintrevet ingefær
salt og peber
Rens grønsagerne, hak løgene, del gulerødderne i to og skær dem i fine
strimler på langs.
Skær peberfrugt, champignoner, hvidkål og bladselleri i tynde skiver.
Skær kyllingekødet i tynde strimler.
Brun kyllingekødet i olien i ca. 2 minutter.
Brug en stor gryde eller evt. en wok.
Svits løg, gulerødder og hvidkål i ca. 3 minutter.
Skræl et stykke ingefær og riv det på den fine side af et rivejern.
Du skal bruge ca. 2 tsk
Tilsæt bladselleri og peberfrugt og svits det med i ca. 2 minutter.
Tilsæt champignoner, bønnespirer og reven ingefær og svits det med i
yderligere ca. 2 minutter.
Tilsæt soja og smag til med salt og peber.
Server med ris og groft brød til.