½ kg champignon
100 g røget kanin
175 g flødeost
2 tsk mild sennep
1 tsk fransk sennep
½ tsk salt
2-3 spk. klippet purløg, dild eller fint skåret porretop
1 pakke frossen butterdej
Champignon skæres i skiver og svitses ca. 5 minutter på en tør pande. Det røgede kaninkød skæres i terninger og kommes i en skål sammen champignon, flødeost, sennep, salt og grønt.
Butterdejspladerne lægges oven på hinanden, udrulles til ca. 25x35 cm, og dejen lægges over på pladen.
Fyldet fordeles på midten og siderne skæres i strimler på skrå.
Enderne bukkes først ind, og strimlerne flettes ind over hinanden, skiftevis fra venstre og højre side.
Stangen pensles med æg.
Bagetid ca. 30-35 minutter ved ca. 200ºC
Tips: Vil du ikke spise børnenes kanin, så kan kyllingekød evt. bruges.