Logo

Rødvinskogt svinemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk mørbrad
1 pk. bacon i tern
1 stor bakke champignon
1 halv flaske god rødvin
salt
peber

sauce:
½ l. fløde
skal af ½ øko-citron (for at undgå sprøjtemidler)
saft af ⅓ citron
jævning
kulør
salt
peber

Tilbehør:
råstegte kartofler
grønne bønner
brød

Svits bacon i stor jerngryde, og tag baconen op svits champignon i fedtet og tag op.
Rens mørbraden for fedt og hinder, krydder med salt (ikke for meget, baconfedtet er salt i forvejen) og peber.
Brun mørbraden i baconfedtet ved stærk varme, skru ned for varmen og hæld rødvin ved, så mørbraden er ⅓ - ½ dækket. Lad mørbraden simre i ca. 30 min.
Tag den op, pak den i alufolie og lad den hvile mens du laver sauce.

Sauce:
Tilsæt og varm bacon og champignon i rødvin/fedt, tilsæt fløde.
Jævn og giv kulør, tilsmag med salt, peber og citronskal og saft.
Mørbraden skæres i tynde skiver, anrettes på fad med en smule sauce over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her