Logo

Rødstegt chililaks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 spsk chilipulver
2 spsk stødt kardemomme
Salt
peber
2 laksekoteletter
Olie til stegning

Bland krydderierne og gnid dem ind på den ene side af laksekoteletterne i et tykt lag. Varm olien og steg koteletterne med den krydrede side nedad i 2 minutter. Dæmp varmen og steg den anden side i ca. 5 minutter. Laksen skal ikke være helt gennemstegt. Server smørristede kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.593 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her