Logo

Rødspætteruller på grønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g rødspættefilet
Salt og peber
3 rødløg
1 bundt persille
1 bundt citronmelisse
2 fed hvidløg
½ lime (saften)
Tandstikker
4 gulerødder
4 kartofler
2 tomater
2 dl vand
 
Tilberedning: Hak løg, 1 hvidløg og krydderurter fint, pres limesaften
ud over dem og drys med salt og peber.
Rør det hele sammen i en skål og fordel det over rødspætternes ene side. Rul fileterne sammen til små pølser og sæt en tandstik i for at holde dem sammen.
Kog kartofler og gulerødder, så de stadig er sprøde.
Skær dem i skiver som tomaterne, snit løgene i ringe.
Læg det hele i et ovnfast fad og pres 1 hvidløg ud over sammen med en
deciliter vand.
Rødspætterullerne lægges oven på grønsagerne og sættes i ovnen et
kvarter ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.651 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her