200 g røget medister
4 ufarvede pølser - helst med hvidløgssmag
smør eller margarine
2 løg
1 porre, renset og skåret i skiver
4 tomater
125 g hvedemel
salt
2,5 dl mælk eller fløde
2 æg
3 spsk reven ost
Tilbehør: blandet salat i Fransk marinade - se Tillæg
*
Flå medisteren og skær den og de ufarvede pølser i tykke skiver.
Rist dem let i smør eller margarine og tilsæt de hakkede løg.
Vend det nogle minutter og fordel det i smurt, ildfast fad.
Læg porreskiver og tomatbåde i fadet.
Rør lidt efter lidt hvedemelet, der er blandet med salt, op med mælken og tilsæt de sammenpiskede æg og reven ost.
Fordel dejen over fadets indhold og stil det ind i en 275°C varm ovn i 15 minutter.
Dæmp varmen til 225°C - og lad retten bage videre i ca. 30 minutter.
Server den straks og server blandet salat til.