Logo

Potters pie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Potters pie

200 g røget medister

4 ufarvede pølser - helst med hvidløgssmag

smør eller margarine

2 løg

1 porre, renset og skåret i skiver

4 tomater

125 g hvedemel

salt

2,5 dl mælk eller fløde

2 æg

3 spsk reven ost

Tilbehør: blandet salat i Fransk marinade - se Tillæg

*

Flå medisteren og skær den og de ufarvede pølser i tykke skiver.

Rist dem let i smør eller margarine og tilsæt de hakkede løg.

Vend det nogle minutter og fordel det i smurt, ildfast fad.

Læg porreskiver og tomatbåde i fa­det.

Rør lidt efter lidt hvedemelet, der er blandet med salt, op med mæl­ken og tilsæt de sammenpiskede æg og reven ost.

Fordel dejen over fadets indhold og stil det ind i en 275°C varm ovn i 15 minutter.

Dæmp varmen til 225°C - og lad retten bage videre i ca. 30 minutter.

Ser­ver den straks og server blandet salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.607 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her