1 ½ dl vand
25 g gær
1 tsk salt
1 spsk olivenolie
250 g pizzamel eller hvedemel
Fyld:
1 ds flåede tomater
1 fed hvidløg
200 g svampe
8 soltørrede tomater i olie
2 tsk basilikum
75 g revet ost, fx Mozzarella
*
Dej:
Opløs gæren i det lunkne vand og tilsæt salt, olie og hvedemel.
Ælt dejen godt og stil den til hævning et lunt sted i ca. 20 min.
Rul dejen ud på et meldrysset bord.
Form den til en rund pizza og læg den på en bageplade beklædt med
bagepapir.
Fyld:
Blend de flåede tomater med hvidløg og fordel det på pizzabunden.
Rens svampene og skær dem i strimler.
Skær de soltørrede tomater i strimler og fordel dem over pizzabunden
sammen med svampene og basilikum.
Drys med revet ost og bag pizzaen ved 200ºC i 15-20 min.