Logo

Pizza med spinat og gorgonzola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spinat og gorgonzola er lige så godt et makkerpar som spaghetti og parmesanost. Det er denne pizza det bedste bevis på

 

Spinat og gorgonzola er lige så godt et makkerpar som spaghetti og parmesanost. Det er denne pizza det bedste bevis på

 

450 g hel spinat, dybfrossen

1 løg

3 spsk (oliven)olie

1 fed hvidløg, presset

salt, peber og muskat

230 g pizzamel, færdigblandet

bagepapir

150 g cherrytomater

150 g gorgonzola

30 g pinjekerner

*

 

Spinaten tøs op, og væden knuges meget grundigt af.

Løget hakkes fint og steges glasagtigt i olie sammen med 1 presset hvidløgsfed.

Spinaten tilsættes, og der krydres kraftigt med salt, peber og muskat.

Pizzamel æltes med lunkent vand og eventuelt olie efter anvisningen på emballagen.

Dejen deles i to dele, der rulles ud på en melet bordflade til 2 cirkler a 22 cm Ø. Pizzaerne sættes på en plade, der er beklædt med bagepapir.

Spinaten, cherrytomater og groft smuldret gorgonzola fordeles ovenpå.

Bag pizzaerne i den forvarmede ovn på en rist direkte på bunden af ovnen i 15 minutter ved 250°C. (Varmluft kan ikke anbefales.)

Pinjekerner ristes på en pande uden fedtstof og drysses over de færdige pizzaer.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 5.942 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
19508-02-2014 19:35:21 Lene Tegllund
Fantastisk pizza. Jeg lavede selv dejen (fuldkornsspelt og hvedemel). Jeg halverede tomaterne og lagde dem på den buede side.
Ellers fulgt jeg opskriften.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her