1 ½ dl vand
25 g gær
1 tsk salt
1 spsk olivenolie
250 g pizzamel eller hvedemel
Fyld:
70 g tomatpuré
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
500 g spinat
1 tsk revet muskatnød
salt
peber
1 løg
75 g revet mozzarella
*
Dej:
Opløs gæren i det lunkne vand og tilsæt salt, olie og hvedemel.
Ælt dejen godt og stil den til hævning et lunt sted i ca. 20 min.
Rul dejen ud på et meldrysset bord.
Form den til en rund pizza og læg den på en bageplade beklædt med
bagepapir.
Fyld:
Rør tomatpuré med presset hvidløg og olie og fordel det på
pizzabunden.
Damp spinaten i lidt vand, lad den afdryppe og smag til med muskatnød,
salt og peber.
Skær løget i skiver og fordel dem på pizzabunden sammen med
spinaten.
Drys med revet ost og bag pizzaen ved 200ºC i 15-20 min. Serveres fx
med tomatsalat.