1 portion pizzadej
Fyld:
24 Sardel/ansjosfileter
4 fed hvidløg
8 basilikum-blade
1 tsk tørret oreano/merian
friskkværnet sort peber
Sauce:
1 ds flåede tomater
2 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
4 basilikumblade
friskkværnet peber
*
Sauce:
Svits et hakket fed hvidløg med olien.
Tilsæt de hakkede tomater, når løget har taget farve.
Lad saucen simre et kvarters tid. tilsæt de 4 basilikum-blade og smag til med salt og peber.
Fyld:
Del pizza-dejen til fire og rul ud i en halv cm's tykkelse.
Bred tomatsaucen over og fordel seks ansjoser på hver.
Hak hvidløgene og drys over.
Klip basilikumbladene og drys oregano over.
Stænk med olivenolie og vrid peberkvænen efter smag.
Færdigbagte efter ca 20 minutter i forvarmet ovn ved ca. 230° Serveres varme - eller kolde.