250 g tørret hvid pasta , fx skruer
1 spsk kogende pastavand
3 spsk basilikumspesto
¼ tsk fint salt
250 g kold roastbeef i tynde skiver
1½ liter salat revet i grove stykker, fx hjertesalat (ca. 150 g)
200 g Apetina 3% i tern naturel
250 g frosne, optøede ekstrafine ærter
1 finthakket salatløg (ca. 50 g)
Tilbehør: 240 g ristet rugbrød eller 200 g flutes /madbrød
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød. Rør den ene spsk kogende pastavand sammen med pesto og salt i en stor skål. Kom pastaen i en sigte og brus den over med koldt vand. Vend pastaen i basilikumpestoen.
Ved serveringen: Skær de tynde skiver roastbeef midt over.
Læg en bund af salatblade i et stort fad.
Anret herpå pasta, roastbeef, ost, ærter og løg.
Fryseegnet: Nej.