Prøv venusmuslinger, de er meget lækre, her serveret med
estragon og frisk spaghetti
4 personer. Tilberedning: 10 min. Du skal bruge: to store
gryder (den ene med låg), et dørslag
#
3 fed hvidløg
2 spsk estragonblade
salt
500 g frisk spaghetti
1+3 spsk olie
1 kg hele, små venusmuslinger
2½ dl tør hvidvin
salt og peber
*
Kog vand i en elkedel.
Pil og hak hvidløgsfeddene, og snit estragonbladene i tynde
strimler.
Hæld det kogende vand i gryden (uden låg), tilsæt salt, og kog
spaghettien efter pakkens anvisning.
Hæld vandet fra, og rør spaghettien med lidt olie.
Opvarm imens 3 spsk olie i gryden med låg, og steg
hvidløgene i olien.
Tilsæt venusmuslinger og hvidvin.
Læg låg på, og damp muslingerne i ca. 4 min.
Ryst gryden nogle gange undervejs, så muslingerne åbner sig.
Kasser de muslinger, som stadig er lukkede.
Tilsæt pasta, estragon, salt og peber, og bland det hele
forsigtigt.
Server straks.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin