100 g ferskrøget laks
2 dl mælk
3 spsk cremefraiche 38%
2 tsk majsstivelse
150 g ærter fra dybfrost
200 g pasta (grønne båndspaghetti)
nogle dråber citronsaft
½ bundt dild
sort peber fra kværn
salt
Skær først laksen i 1 cm brede strimler.
Rør derpå mælken med cremefraiche på en pande, og kog det op.
Rør en jævning af majsstivelse og vand, og jævn mælkeblandingen.
Så hælder du laksen og de optøede ærter i saucen.
Krydr blandingen med salt og peber, og kog den under låg i 5 minutter.
I mellemtiden har du kogt pastaen i en gryde med vand og salt, til den er "al dente".
Hak dernæst dilden groft. Smag saucen til med lidt citronsaft, og bland pasta og dild i den.
Varm hurtigt retten op, og servér den hurtige pastaret rygende varm.