Logo

Pasta med kødsauce i økologisk udgave

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Har du har små børn med grønsagsskræk, kan du blende denne kødsauce, så bliver den tyk og lækker og glider nemmere ned - eller du kan opdrage dine børn bedre..

250 g hakket oksekød

1 løg og 1 rødløg, fint hakket

1 spsk. basilikum

2 tsk. paprika

2 fed hvidløg

1 stor porre, i tynde ringe

2 - 3 gulerødder, fintrevet

2 ds. flåede tomater

Evt. lidt fintrevet selleri

 

Brun kødet i en gryde.

Giv det selskab af finthakkede løg og krydderier.

Tilsæt efter fem-seks minutter de andre grønsager og tomater.

Kog godt igennem og smag til.

 

Tips: Har du har små børn med grønsagsskræk, kan du blende kødsaucen, så bliver den tyk og lækker og glider nemmere ned - eller du kan opdrage dine børn bedre..

 

Tilbehør: Pasta (evt. fuldkorn), et lille stykke parmesan, persille/mandelpesto.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.625 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her