Logo

Pasta med krabbesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

pasta efter eget valg
1 dåse krabbekød (170 g)
2 dl piskefløde
200 g flødeost naturel
½ tsk italiensk salatkrydderi
salt og peber
 
Hæld vandet fra krabberne, og kog det op med 2 dl piskefløde.
Tag nu gryden fra varmen og rør 200 gram smelteost i den varme væske.
Smag til med salatkrydderi, salt og peber.
Krabbekødet deles i mindre stykker og blandes i saucen.
Serveres med varm, nykogt pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.115 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her