Logo

Parmesankrydret kyllingefilét

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingefileter a 125 g
2 spsk hvedemel
⅓ tsk peber
2 tsk margarine
500 g spinat
2 spsk hakket basilikum
1 presset fed hvidløg
½ dl reven parmesanost
 
Bland hvedemel og peber.

Vend kyllingefiléterne heri og steg dem i fedtstof på en pande.
Skyl spinaten og kog den i letsaltet vand ca.5 min.
Hæld vandet fra og tilsæt basilikum og hvidløg og lad det simre sammen med spinaten 1-2 min.
Anret spinaten på et fad og læg kyllingefiléterne ovenpå.
Drys parmesan over. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.617 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her