50 g glasnudler
1 STEGT kylling, ca. 1000 gram
3 grønne peberfrugter
2 fed hvidløg
1 stortløg
1 spsk madolie
1 tsk sambal olek
saften af 1 citron
3 spsk soja
2 tsk sukker
1 ¾ dl vand
Læg glasnudler i blød i 10 minutter i varmt vand.
Skær kyllingekødet fra kyllingen, og skær det i strimler.
Peberfrugterne vaskes, udkernes og skæres i strimler.
Løg og hvidløg pilles og hakkes fint.
Tag glasnudlerne op af vandet, lad dem dryppe godt af og skær dem i korte stykker.
Varm olien i en gryde og lad løg og hvidløg stege klare.
Rør sambal olek i og tilsæt så kødstrimler og peberfrugtstrimler sammen med citronsaft, soja, sukker og vand.
Smag til med salt og peber.
Bring det hele i kog.
Vend glasnudlerne i og lad alt snurre for svag varme i 5 minutter. Server retten meget varm.