Logo

Pølsestroganoff

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g pølser
2 hakkede løg
smør eller margarine
3 spsk tomatpuré
2 dl fløde
salt, peber
200 g friske eller tørrede svampe 
1 hvidløgsfed
persille
 
Tag skindet af pølserne og skær dem i strimler.
Steg løget i lidt smør i et par minutter og steg pølserne med.
Spæd med tomatpuré udrørt i fløde.
Lad blandingen småkoge lidt under låg.
Tilsæt svampe og smag til med krydderier.
Klip lidt persille over før servering.
Server med løskogte ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.712 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her