Logo

Pølser på løgbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pølser på løgbund

750 g store løg

salt og friskkværnet peber

4 grillpølser

smør eller margarine

1 dl piskefløde

4 spsk tomatketchup

klippet persille eller karse

Tilbehør: groft rugbrød, sennep

*

Pil og halver løgene og kog dem 8 minutter i letsaltet vand.

Tag dem op, lad dem dryppe af og bred dem ud i smurt, ildfast fad.

Kværn lidt peber over løgene.

Flæk pølserne på langs og rist dem hurtigt i smør eller margarine.

Læg dem side om side på løgene.

Pisk fløden stiv med tomatketchup og klippet persille eller karse - og hæld det over.

Stil fadet ind i en 250°C varm ovn i 20-25 minutter og server retten med rugbrød og sennep.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.483 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her