Logo

Pølseret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

cirka 25 g ferske cocktailpølser.
6 tynde skiver spegeskinke.
2 pakker frossen spinat.
40-50 g smør/margarine.
salt, peber .
¼ tsk reven muskat.
4 hårdkogte æg.

Omvikl pølserne med spegeskinken og rist dem 2 minutter på panden. Kom spinaten direkte i gryden og tø den op. Tilsæt smør/margarine og krydderier. Smag til. Læg dette på et varmt rundt fad i midten og læg pølserne skiftevis med de kvarte hårdkogte æg udenom. Server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.574 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her