Logo

Pølser i svøb på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pølser
Bacon
 
Til at starte med tændes der op i grillen.

Herefter rulles råt bacon om pølserne.
Når kullene er klar lægges pølserne, med bacon om, på grillen.
Pølserne tages af når baconen har en flot gylden farve.
Kan serveres med årstidens friske grønsager og en god dressing.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.648 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her