En hurtig og mættende ret fyldt med smag.
Arbejdstid: 25 min. Stegetid: 25 min. Ikke fryse-egnet (2
personer) Er du alene
så halver portionen.
#
1-2 rødløg (snittede)
1-2 fed hvidløg (fintsnittede)
1 spsk olie
2 røde peberfrugter (strimler eller tern)
300 g brunchpølser, chorizopølser eller lign.
300 g kogte kartofler (tern eller både)
1 håndfuld friske krydderurter (fx persille, koriander,
oregano, basilikum)
salt og peber
Tilbehør: brød og salat
*
Steg rødløg og hvidløg bløde og blanke i en wok eller dyb
pande med olie.
Tilsæt peberfrugter og steg under omrøring i 5-10 min.
Tilsæt pølser og kartofler og steg under omrøring i 5-10
min.
Drys med krydderurter efter smag og server med brød og
salat.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin