En ganske enkel gryderet med pølser og peberfrugter. Pynt
med oliven og giv cremefraiche til.
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 20 min. Ikke fryseegnet
#
1 grøn peberfrugt
1 gul eller rød peberfrugt
1 mellemstort løg
1 kartoffel
30 g smør
1 spsk olie
1 spsk paprika
2½ dl grønsagsbouillon (af terning)
6-8 wienerpølser, skåret i stykker
1 tsk madagascarpeber
10-12 fyldte oliven
1 dl cremefraiche
1 spsk hakket persille
*
1. Rens peberfrugterne og skær dem i strimler.
Pil og hak løget og skræl kartoflen.
2. Svits løg og peberstrimler i smør og olie på en dyb
pande, til løgene er klare.
Tilsæt paprika og hæld bouillonen over.
3. Riv kartoflen på råkostjernet direkte ned i gryden.
Lad det snurre i ca. 5 min.
4. Tilsæt pølsestykker, peberkorn og halve oliven og varm
retten godt igennem.
Serveres i panden.
Kom en klat cremefraiche på og drys med hakket persille.
5. Server kartoffelmos eller brød til og server resten af
cremefraichen i en skål ved siden af.