Logo

Pølsegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pølsegryde

 

En ganske enkel gryderet med pølser og peberfrugter. Pynt med oliven og giv cremefraiche til.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 20 min. Ikke fryseegnet

#

1 grøn peberfrugt

1 gul eller rød peberfrugt

1 mellemstort løg

1 kartoffel

30 g smør

1 spsk olie

1 spsk paprika

2½ dl grønsagsbouillon (af terning)

6-8 wienerpølser, skåret i stykker

1 tsk madagascarpeber

10-12 fyldte oliven

1 dl cremefraiche

1 spsk hakket persille

*

1. Rens peberfrugterne og skær dem i strimler.

Pil og hak løget og skræl kartoflen.

2. Svits løg og peberstrimler i smør og olie på en dyb pande, til løgene er klare.

Tilsæt paprika og hæld bouillonen over.

3. Riv kartoflen på råkostjernet direkte ned i gryden.

Lad det snurre i ca. 5 min.

4. Tilsæt pølsestykker, peberkorn og halve oliven og varm retten godt igennem.

Serveres i panden.

Kom en klat cremefraiche på og drys med hakket persille.

5. Server kartoffelmos eller brød til og server resten af cremefraichen i en skål ved siden af.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.156 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her