Kogte pølser smager efter manges mening allerbedst helt
friske fra pølsevognen. Grillpølser kan du med udmærket resultat tilberede
hjemme på havegrillen, hvor du oven i købet kan krydre dem efter egen lyst og
smag.
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.
#
8 wiener- eller grillpølser
2 stilke blegselleri
1 stort løg
½ grøn peberfrugt
25 g smør
1 ds legeret suppe
tilsvarende mængde mælk
2 dl reven emmentaler ost
peber fra kværn
½ porre, skåret i tynde skiver
4 skiver ristet bacon
*
1. Skær pølserne i tynde skiver.
Skær blegsellerien i skiver og hak løget fint.
Peberfrugten renses, kernerne fjernes og frugten skæres i små
terninger.
2. Svits pølseskiver og grønsager i smør i en tykbundet
gryde.
Når løgene er klare, tilsættes legeret suppe og mælken røres
i.
Lad det koge i 5 min.
3. Hæld den revne ost i og lad den smelte helt.
Smag suppen til med friskkværnet peber.
4. Suppen serveres meget varm, med porre- og bacondrys med
grovbrød til.