2 små hornfisk uden ben (ca. 300 g)
1 tsk olie
salt og kværnet peber
2 faste æbler
2-4 små nye løg (eller 2 almindelige)
½ dl vand
1 spsk citronsaft
1 kvist frisk timian
2 tsk honning
100 g ribs
Tilbehør: små kartofler
Skær hornfisken i 3 stykker (klip finnerne af hvis de stadig er på).
Dup dem tørre og læg dem på en plade med bagepapir.
Pensl overfladen med lidt olie og krydr med salt og peber.
Bag dem lige til sidst øverst i en 225ºC varm ovn til overfladen får brune pletter, ca. 8 minutter efter tykkelse.
Skær løg og æbler i både.
Kom dem i en gryde med vand, citronsaft og timian.
Damp dem møre under låg, ca. 6 minutter.
Tag dem op og hold dem varme. Kom honning i gryden og kog væden lidt ind.
Kom ribsene i 2-3 minutter.
Læg hornfisken i lag med lidt løg og æbler imellem.
Server resten ved siden af med lidt timian og læg ribsene med lage i kanten.
Giv kartofler til.