300 g løg
400 g porre
400 g gulerødder
800 g kartofler
citron
salt
peber
2 bouillonterninger
600 g laks fileter, eller steaks
Løg, gulerødder og porrer rengøres, skrælles og skæres i tynde strimler. Kartoflerne skrælles og skæres i meget tynde skiver (brug evt. en flad ostehøvl).
Klip 4 store stykker bagepapir og læg en laksefilet sammen med grønsager og kartofler lagvis på hvert stykke. Dryp citronsaft og olie over, drys med salt og peber og smuldr ½ bouillonterning over hver.
Luk pakkerne (som en gave: først midtpå, dernæst i enderne) og luk med en hæftemaskine.
Bag pakkerne i ovnen ved 200° i 20-25 min. Tiden afhænger mest af kartoflernes tykkelse, og de kan evt. forkoges 6-8 min. for at gøre bagetiden kortere.
serveres med brød.