![Ormegryde med afskårne fingre](/images/show_images/2016/12/clip_1481379157209.png)
Stil skålen midt på bordet, så man kan se ormene i bunden, under saucen med fingrene i
4-6 portioner.
#
Det skal bruge til ormegryde med afskåret finger;
1 kg hakket oksekød.
2 store glas tomatsauce (færdiglavet fx Dolmio)
wienerpølser uden farve
salt og peber
2 pk makaroni pasta (lange gerne de tykke af dem)
grøn frugtfarve
ketchup..
*
SÅDAN GØR DU
Sæt vand over i stor gryde tilsat lidt salt og en del
frugtfarve og bring det i kog, tilsæt pasta når vandet koger og kog efter anvisning
på posen.
Brun hakket oksekød i olie, i en stor gryde.
Krydr med lidt salt og peber.
Tilsæt tomatsaucen, rør sammen og kog videre ved svag varme.
Skær pølserne i størrelser som fingre og tilsæt dem
kødsaucen og lad det simre 5 min.
Si vandet fra pastaen og hæld de grønne, orme over i en stor skål, gerne
gennemsigtig.
Hæld så kødsaucen oven på pastaen, så er det klar til
servering.
Stil skålen midt på bordet, så man kan se ormene i bunden,
under saucen med fingrene i.